Акцентите по National Geographic за септември

Представяме ви информация за новото и най-интересното, което предстои по National Geographic през септември.

След милион години (Year Million) (6x60)
Неделя 24 септември в 21:55 часа
Премиера

„След милион години“ е нова поредица, която изучава живота в близкото и далечно бъдеще, когато изкуственият интелект ще бъде навсякъде, а новости в медицината и биологията ще могат да удължават човешкия живот със стотици години. Ще комуникираме, работим и учим по революционен начин чрез телепатия и виртуална реалност. Желанието за открития ще ни подтикне отвъд Космоса, където ще открием нови планети, ресурси, а може би дори друг живот.

Държавата (The State) (4x60) (два епизода един след друг)
Неделя 10 септември в 21:55 часа
Премиера

„Държавата“ е въздействаща нова драма от известния писател и режисьор Питър Космински. Художествената история е базирана на детайлно проучване и проследява преживяванията на четирима британци, които изоставят животите си, за да станат членове на Ислямска държава в Сирия. Държавата представя тази автентична драма чрез неповторима възстановка на реалния живот в Ислямска държава, от която можем да научим повече за един от най- важните проблеми на нашето време.

9/11: Най-дългата война (9/11: The Longest War) (1x120)
Неделя 3 септември в 21:55 часа
Премиера

В памет на 15-тата годишнина от 9/11, National Geographic прави ретроспекция на най-добрите репортажи, посветени на трагедията, която промени света. Подбрани са откъси от вече излъчвани предавания, свързани директно със събитията, довели до атаките в Ню Йорк и Вашингтон и с тези, които ги последваха.


Мисия Сатурн (Mission Saturn) (1x60)
Петък 15 септември в 21:55 часа
Премиера

През септември 2016 г. става факт първата мисия за достигане до орбитата на Сатурн от космически кораб, за да изследва една от най-емблематичните планети в нашата Слънчевата система. Във финалната демонстрация на прецизно пилотиране, „Касини“ /Cassini/  ще извърши опасни „гмуркания“ между Сатурн и вътрешните извивки на пръстените му и се потапя за пръв път в нейната мъглива и бурна атмосфера, за да научи още за планетата, от която се изумяваме вече две десетилетия. В специално едночасово предаване ще разкрием тайните, които Касини е научил за Сатурн, неговите пръстени и луни, изучавайки планетата както никой друг до сега.    

Разследване на самолетни катастрофи 16Б (Air Crash Investigation 16B) (6x60)
Понеделник 11 септември в 21:55 часа
Премиера- Нови епизоди 

Всеки пък, когато се разбие самолет, светът разбира. Но също така и експертите, чиято работа е да разберат какво се е случило. „Разследване на самолетни катастрофи 16Б“ разкрива истината зад най-легендарните самолетни бедствия. Всеки епизод включва свидетелски разкази, невероятни възстановки, най-съвременни компютърни ефекти и интервюта със следователи, които определят къде е бил проблемът.


Мегаструктури от Втората Световна: Компилации (Nazi Megastructures Compilations) (4x60)
Четвъртък 14 септември в 21:55 часа
Премиера

Акценти от най-завладяващите сцени от първите три сезона, заснети по суша, море и въздух.



Морски вълци: Северът срещу Юга (Wicked Tuna: North vs. South) (10x60) Сезон 3
Понеделник 21 август в 20:55 часа
Продължава през септември

За трети сезон, предаването на National Geographic „Морски вълци: Outer Banks“ се завръща на най-опасните места в света, където може да се улови риба тон.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара