Премиерите през септември по FOX

Представяме ви премиерните заглавия за месец септмеври 2017 г. по FOX.

Пришиване (Stitchers) Сезон 2
От 1 септември, четвъртък и петък в 22 часа
Премиера за България

Високоинтелигентна и упорита млада жена, Кирстен Кларк има технологични умения, но никога не е очаквала да и се наложи да рови в умовете на наскоро починали. Тя е наета от тайна правителствена агенция, за да бъде „пришита“ към съзнанието на мъртви хора. Целта е да използва спомените им при разследване на убийства и разгадаване на мистерии, които иначе биха потънали в забвение заедно с мъртъвците.
Заедно с Кирстен работят Камерън, брилянтен невролог, отдаден на работата си и Лайнъс, инженер със задълбочени знания и комуникационен техник. Тайната програма се ръководи от Маги, умел ветеран в секретните операции, която всячески пази каузата на програмата „Пришиване“. Камил, съквартирантката на Кирстен, е талантлива дипломантка по компютърни науки, която също е наета, за да помогне на Кирстен в ролята й на „връзка с отвъдното“. Следовател Фишър от полицейския отдел в Лос Анджелис осигурява подкрепа и защита на екипа.

С участието на: 
Ема Ища в ролята на Кирстен Кларк
Кайл Харис („Дневниците на Кари“) в ролята на Камерън Гудкин
Ритеш Раджан („Книга за джунглата“) в ролята на Лайнъс Алувалия
Сали Ричардсън - Уитфилд („Еврика“, „Аз съм легенда“) в ролята на Маги Баптист
Алисън Скалиоти („Хранилище 13”) в ролята на Камил Енгелсън
Деймън Даюб („Военни престъпления“) - в ролята на инспектор Куинси Фишър


Заразата (The Strain) Сезон 4
От 11 септември, всеки понеделник 22:00 часа
Премиера за България

В началото на последния сезон вече са минали девет месеца. Светът е потънал в тъмнина и е под контрола на стригоите.
Експлозията в края на трети сезон предизвика световен ядрен апокалипсис, който постави началото на ядрена зима. Тя освобождава стригоите и им дава възможност да се движат денем, а Господарят установява тоталитарен режим. Разчитайки на страховете на народа, Господарят и неговите слуги са създали съюз, наречен „Партньорството“. По- голямата част от хората сега работят за стригоите и живеят на принципа „съдействаш или умираш“.
Светът е в безпорядък, а нашите герои са разединени. Всеки един от тях ще трябва да превъзмогне личните трудности и да се изправи срещу смъртта дори и шансът за победа да е нищожен…
А Господарят властва и продължава да следва целта си, а именно да постави край на света, такъв какъвто го познаваме. Пред лицето на унищожението… дали нашите герои са способни да спасят човечеството?

С участието на:
Кори Стол в ролята на д-р Ефраим "Еф" Гудуедър
Дейвид Брадли в ролята на Ейбрахам Сетракян
Кевин Дюран в ролята на Василий Фет
Джонатан Хайд в ролята на Елдрич Палмър
Ричард Самел в ролята на Томас Айхорст
Мигел Гомес в ролята на Огъстин "Гюс" Елизалде
Макс Чарлс в ролята на Зак Гудуедър
Рута Гедминтас в ролята на Дъч Велдърс
Рупърт Пенри-Джоунс в ролята на Куинлан


Пазители на времето (Timeless) Сезон 1
От 13 септември, всяка сряда 22:00 часа
Премиера за канала

От Ерик Крипке (Revolution, Supernatural), Шон Райън (The Shield) и от създателите на The Blacklist идва този вълнуващ приключенски екшън сериал, в който мистериозния престъпник Флин (Горан Вишнич) успява да открадне тайно най-съвременен модел машина на времето. С него той възнамерява да унищожи Америка, такава каквато я познаваме, като промени миналото й. Нашата единствена надежда е в този неочакван екип: Люси (Абигейл Спенсър), професор по история, (Мат Лантър), войник, и Руфъс  (Малкълм Барет), учен, който трябва да използва прототипа на машината, за да се върне във времена на кризисни събития от миналото.
Освен че трябва да се стараят да не променят миналото, те трябва да бъдат винаги и една стъпка преди своя опасен враг. Но ще може ли този добре подбран екип да разкрие мистерията зад всичко и да сложи край на безредиците преди да е станало прекалено късно?

С участието на: 
Абигейл Спенсър („Превъзпитание“)
Мат Лантър („90210“)
Малкълм Барет („Войната е Опиат“)
Горан Вишнич („Спешно Отделение“)
Сакина Джафри („Проект Манди“)
Патерсън Джозеф („Останалите“)
Сузана Томпсън („Стрелата“)
Клаудия Думит („Скандал“)

ХАВАЙ 5-0 (Hawaii Five-0) Сезон 3
От 6 септември, от понеделник до петък 22:55 часа
Премиера за канала

ХАВАЙ 5-0 е съвременният вариант на класическата поредица за елитни федерални служби, чиято мисия е да спрат престъпната дейност по слънчевите плажове на островите. Следовател Steve McGarrett, военноморски офицер със заслуги и настоящо ченге, се връща в Оаху, за да разследва смъртта на баща си. Остава там, след като бившият губернатор на Хавай го убеждава да оглави новия екип - неговите правила, никаква бюрокрация и пълна свобода в действията, за да разнищи най-голямата „игра“ в града. Към Макгарет се присъединяват следовател Дани Уилямс  - Дано, бивше ченге от Ню Джърси и работещ човек, който предпочита небостъргачите пред крайбрежието, но е твърдо решен да опази островите в безопасност за дъщеря си; Чин Хо Кели, бивш полицай в Хонолулу и протеже на бащата на Макгарет, който несправедливо е обвинен в корупция; Др. Max Bergman, странният следовател; братовчедката на Чин, Коно Калакауа, красива и безстрашна местна; и капитан Lou Grover, който преди е оглавявал хавайските специални служби. Към тях се присъединява и Джери Ортега, бивш съученик на Чин и местния теоретик на конспирацията. Устременият екип, който понякога има своите неразбирателства, остава твърдо решен да елиминира престъпността в 50-тия щат.  

С участието на: 
Алекс О'Лафлин като Стив Макгарет
Скот Каан като Дани Уилямс  - Дано
Даниъл Дей Ким като Чин Хо Кели
Грейс Парк като Коно Калакауа
Маси Ока като д-р Макс Бъргман
Чи Макбрайд като капитан Лу Гроувър
Хорхе Гарсия като Джери Ортега

От местопрестъплението: Маями (CSI: Miami) – Сезон 10
От 14 септември, от понеделник до петък 18:05 часа
Премиера за канала

В тази екшън поредица за престъпление и наказание, носителят на Златен глобус Дейвид Карузо играе високотехнологично ченге, разследващо убийства в тропическия рай на Флорида. Когато започне жегата и куршумите полетят, Хорейшио Кейн запазва хладнокръвие зад тъмните си очила, които са и негов отличителен знак. Заедно със специалиста по балистика Кели Дюкен (Емили Проктър) и екипът му в криминалната лаборатория, Кейн използва инстинкта си и адвокатските си умения, за да разнищва шокиращи случаи.

С участието на:
Дейвид Карузо като Хорейшио Кейн
Емили Проктър  като Кели Дюкен
Адам Родригес като Ерик Делко
Джонатан Того като Райън Уолф
Рекс Лин като Франк Трип
Ева ла Рю като Наталия Боа Виста

Омар Милър като Уолтър Симънс

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара