Програмни акценти на CBS Reality – септември

Представяме ви най-интересното от програмата на CBS Reality за месец септември 2017 г.

Непознат в дома ми
Сезони 2 и 3

От 1-ви до 22-ри септември, всеки ден в 22.00 и 3.30 ч., с повторение на двойни епизоди през уикендите от 9-ти септември в 22.00 ч.

Ако има нещо, което не желаете да намерите в дома си, това е опасност, която наднича иззад всеки ъгъл. Домът ни може да е мястото, в което се чувстваме най-удобно, но няма по-добър начин за някой да влезе в живота ни от това да влезе в дома ни. Ако пуснете лош човек в дома си, това може да бъде последната ви грешка. Този документален сериал от 10 епизода проследява пътя, по който непознати пресичат границата между близостта и измамата и, след като прекрачат прага на дома, оставят след себе си доверчиви жертви.

Кошмарни съседи
Сезон 5 

От 3-ти септември, всяка неделя в 9.30 и 20.20 ч.

Силна музика, гранични спорове или бой за паркомясто могат да превърнат и най-щастливата улица в бойно поле. Огън, инструменти, опасни кучета, кухненски ножове и видеокамери – всичко това се превръща в оръжие за бой през градинската ограда, когато някога приятелски настроените съседи се превръщат във врагове. Навред из страната общности се разпадат, хора живеят в страх, незнаейки какво им готви този път техният съсед. Този сериал показва невероятния ад, в който прекарват ежедневието си някои хора в Англия.

Лов на неизрядни платци
Сезони 3 и 4 – ПРЕМИЕРА

От 6-ти септември, всеки делничен ден двоен епизод в 08:40, 15:20, 19:30 и 23:40 ч., с продължение през следващия месец и повторение накуп през уикендите в 17:00 ч.

“Лов на неизрядни платци” ни запознава с динамичния и напрегнат процес на отнемане на собственост с екип от отлично обучени специалисти от долината Сан Фернандо в Калифорния. Независимо дали става дума за колата, лодката, мотоциклета ви, за скъпи спортни коли и дори самолет, ако не си плащате вноските, екипът на “Лов на неизрядни платци”  ще ви открие! Молбите, виковете и плачовете на потърпевшите, които молят да не бъде отнета собствеността им, няма да спрат екипа от специалистите Лу, Соня, Мат, Фрой и Линда , които са готови на всичко, за да свършат работата си.

Зли близнаци
Сезон 2

От 25-ти септември, всеки делничен ден в 22.00 и 3.30 ч., с продължение през следващия месец

Странният и очароващ свят на близнаците, тайните езици, които те си създават, и еднаквата им външност. Това предаване разглежда и слуховете, че единият близнак усеща, когато другият е наранен и че когато състоянието на единия се влошава, същото се случва и с другия… Но те са и тези, които спят със съпруга на своя близнак, подтикват го към убийство, открадват самоличността на близнака си и възкръсват от мъртвите...

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара