Утре в "Италианската булка": Връзката между Джана и Гаел може да бъде разкрита (7-и август)

Прочетете какво ще се случи в следващия епизод (7-и август) на хитовия сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.

Серхио се заема със задачата да информира Фиорела, че сестра ѝ е имала криза и е приета в болница.

Федерика открива документите за измамата, жертва на която е станал баща ѝ. Тя обвинява Педро, че е съучастник в това.

Педро се скарва с Айтана, защото независимо дали на нея ѝ харесва или не, той посещава Джана в болницата. Освен това съобщава на Бенито кога може да влезе.

Виторио Драгоне се притеснява от коментар на Гаел за новото лечение, на което може да се подложи Джана. Той е сигурен, че Джана трябва да продължи с предишното лечение и да се върне в ранчо Анхелес.

Освалдо иска да отстрани от пътя си братовчед си Педро и да го покаже в лоша светлина пред баба им Елоиса. За целта смята да се съюзи с Фабио.

Роксана пристига в болницата, за да провери как може да се види с Джана. Вместо това, тя се среща с Гаел, който е на мнение, че тя няма какво да прави там. Тя му отговаря, че няма и идея какво е направила за Джана на празненството.


Роксана не си държи устата затворена и разкрива пред баба си, че Гаел има романтична връзка с Джана. Тя остава шокирана от тази новина.

Източник: http://www.telenovella-bg.com/

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте Роксана отначало е капризна но любовта и




    Бенито я променя добьр чосек

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара