Най-добрият образователно-развлекателен анимационен канал вече е на Voyo.bg

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group прави поредна стъпка за своите най-малки зрители към 300-те часа детски филм, които предлага в момента


Най-добрият образователно-развлекателен анимационен канал Nick Jr. вече е на Voyo.bg. Това е поредната стъпка, която платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group прави за своите най-малки зрители, предоставяйки им възможността да гледат качествена анимация на световно ниво.

Играй и учи – такъв е принципът, на който тв каналът създава своята продукция за малчугани. „Спондж Боб“, „Пес патрул“, „Прасето Пепа“, „Искрица и Сияйница“ са само част от най-успешните продукции на Nick Jr. в момента.

Детският телевизионен канал Nickelodeon е създаден през 1979 г. За по-кратко е наричан Nick. Насочен е основно към децата и юноши на възраст от 8 до 17 г. Неговият сутрешен образователен блог е насочен към децата до 7 г. Според статистиката към юли 2015 г. Nickelodeon е достъпен за около 93,7 милиона телевизионни домакинства в Съединените щати. Каналът е на първо място във Северна Америка, заедно с Disney Channel и Cartoon Network.

Най-популярните през годините сериали на Nickelodeon са познати и от ефира на bTV Media Group – „Аватар“, „Пингвините от Мадагаскар“, „Кунг фу панда: Легенди за страхотния боец“, „Костенурките нинджа“, „Легендата за Кора“. Любими в цял свят са също „Тикити Ток“, „Рибки Губи“, „Уинкс клуб“, „Кралската академия“, „Пале-боец“, „Тандърмен срещу Тандърмен“, „Санджей и Крейг“, „Опасният Хенри“, „Зак и Квак“, „Рок училище“…

На Voyo.bg децата могат да намерят още над 300 часа детски филм, сред които „Смърфовете“, „Тарзан“, „Овцата Шон“, „Ловци на духове“ и много други.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара