Outdoor Channel: Програмни акценти – август 2017

Представяме ви програмните акценти на Outdoor Channel за месец август 2017 г.

BigWater Adventures
ПРЕМИЕРА НА КАНАЛА
Всяка сряда, троен епизод от 20:45 ч., с продължение през следващия месец.

Показвайки над 50 вида годишно и пътувайки от Аляска до Панама, по-близко или по-далече от брега, по източния бряг, по западния бряг и по крайбрежието на залива, „BigWater Adventures“ с Марк Дейвис е телевизионната програма за риболов и дестинации, изпълнена с най-много екшън. Спиращите дъха подводни и въздушни снимки на най-добрите места за риболов по света придават напълно ново измерение на този телевизионен филм, посветен на риболова.

Fishing Edge
ПРЕМИЕРА НА КАНАЛА
Всяка сряда, троен епизод от 18:15, с продължение през следващия месец.


Водещите на „Fishing Edge“ – членовете на Залата на славата Ал и Джеймс Линднер, навлизат в тънкостите и тайните на въдичарството, както никога досега. Всяка седмица прочути специалисти-въдичари пътуват до поредната дестинация, за да анализират и преодолеят ново предизвикателство на сладководния риболов. С помощта на високотехнологична електроника и впечатляващи методи те изследват напрегнатия процес на тълкуване стъпка по стъпка на местните условия за риболов.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара