Премиерите през август по National Geographic

Представяме ви премиерните заглавия от програмата на National Geographic през август 2017 г.


Земята на живо (Earth Live) (As Live Version) (1x120)
Неделя 13 август 21:55 часа
Премиера

„Земята на живо“ ще представи едно уникално и динамично световно пътешествие. Предаването ще се излъчва на живо от места, намиращи се на седемте континента, заснето с последно поколение камери от най-големите имена в научнопопулярната кинематография.


Морски вълци: Северът срещу Юга (Wicked Tuna: North vs. South) - Сезон 3
Понеделник 21 Август в 20:55 часа
Премиера

За трети сезон, предаването на National Geographic „Морски вълци: Outer Banks“ се завръща на най-опасните места в света, където може да се улови риба тон.


Мегаструктури от Втората Световна (Nazi Megastructures) – Сезон 4 
Четвъртък 27 юли в 21:55 часа
Премиера

Има истории, които разказват за нацистките гении, разработили смъртоносните оръдия на Хитлер. За да отмъсти за опустошителните бомбардировки на съюзническите сили над германските градове, Хитлер поръчва да бъде разработено новаторско оръжие - първата в света управляема ракета – Фау-1 (V-1). Първите в света ракети с далечен обсег, Фау-2 са създадени да бомбардират Съюзниците и да ги подчинят от учения, който полага основите на кацането на Луната.

Изследовател (Explorer 2.0) Сезон 2 (17x60)
Понеделник 1 май в 21:55 часа
Премиера

Водещи автори на телевизионна продукция и журналисти стават наши гидове в най-продължителната телевизионна документална поредица, която се завръща, за да ви представи света по съвсем нов начин. Гледайте „Изследовател“ за да научите образователни истории, да видите ексклузивни репортажи и да чуете завладяващи разговори с културни икони от всякакви области – от политиката до поп-културата.


Морски вълци (Wicked Tuna) Сезон 6 (13 епизода)
Понеделник 15 май в 20:55 часа
Премиера

Вече близо 400 години Глочестър, Масачузетс е дом на най-старото морско пристанище в САЩ, както и на хората, за които риболовът е въпрос на оцеляване. Всяко лято носи шанс на хората да натрупат състояние с пристигането на най-доходоносната награда от океана – гигантската синьоперкова риба тон. Риболовът на тон обаче е хазартно занимание, а капитаните и екипите им трябва да се преборят  със стари противници, нови съперници, както и да се надвият един друг в най-предизвикателното си съревнование досега.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара