Онлайн платформата bTV Plus започва да качва най-гледаните сериали на bTV

Феновете от днес могат да гледат свободно първите пет епизода на всеки от трите сезона на „Твоят мой живот“


bTV започва да качва от днес най-гледаните си сериали на bTV Plus. Онлайн платформата предоставя възможност на зрителите до 7 дни след ефир свободно да гледат предаванията, новините и любимите си сериали, както и bTV на живо.

bTV Plus прави жест към почитателите на сериали, давайки им възможност отново да преживеят първите емоции, пресъздадени в началото на всеки от трите сезона на „Твоят мой живот“, безспорен фаворит на българската публика.

Според данните на ГАРБ за периода 3 януари – 26 юни т.г. драматичната сага е привлякла пред малкия екран средно над 1 милион и 200 000 зрители всяка вечер, което е 3,3 пъти повече от аудиторията на втора по гледаемост телевизия – Нова (таргет 4+) в часовия слот. При активната аудитория (18-49 г.) сериалът постига среден дял от 39,2 на сто, което  е 2,2 пъти повече от Нова (17,9%).

„Твоят мой живот“ е под номер 3 в топ 20 на най-гледаните програми за първите шест месеца на 2017 г. (таргет 4+) и на първо място сред 20-те най-гледани сериали за същия период.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара