Утре във "Великолепният век: Кьосем": Кьосем е съсипана

Прочетете какво ще се случи утре (10-и юли) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Кьосем е под давление на смъртта на баща си. За да отмъсти на Сафие, тя прави големи промени в харема. Джанет, която се сблъсква очи в очи със смъртта, прави на Кьосем шокиращо предложение. Хандан напуска двореца. Сафие решава да се справи с властничеството на Кьосем в харема и избира за Ахмед нова наложница. Голямата любов между Ахмед и Кьосем е подложена на изпитание. Докато Мехмед Гирай разработва план за спасение на Фахрие от наложения й брак, Дервиш издава заповед за убийството на Шахин. Великият пълководец Куюджу Мурад Паша пребивава в столицата. Ражда се първият син на султан Ахмед – Шехзасе Осман.

Сафие е под заплаха


Кьосем, която ходи по петите на Джанет, получава в ръцете си такава тайна, че за Сафие Султан, започва да бие тревожна камбана.

Източник: http://phototargets.com/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара