В следващите епизоди на "Лъжовно сърце": Леонардо е бащата на Алонсо (18-20 юли)

Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди (18-и до 20-и юли) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.

Сара дава на Дел Рио писмо, в което Лусия разкрива, че младият Ферер е плод на любовта им!

Кристиан търси леля си Марта, за да разбере дали има нещо общо със смъртта на жената. След като тя отрича, той взема драстично решение. Слага край на връзката си с Лисандро, защото приема неговите обвинения към леля му прекалено лично. За него, тя е най-близкия му човек. За това предпочита да остане сам.

Алонсо се възползва, че цялото семейство се е събрало на вечеря, за да обяви годежа си с Рената. Ядосан, Сантяго изкрещява на брат си, че допуска най-голямата грешка в живота си. Когато той става, Сара започва да се съмнява.

Докато Антонио открива, че Фабрисио е бил в затвора и нарежда да разследват Рената, Демиан съветва Рохелио да се скрие, защото знае, че Санабрия е отрил тялото на проститутката, която е убил в Барба Асул.

Д-р Олаве организира среща със семейство Ферер в клиниката, за да им съобщи нещо неочаквано. Отец Даниел е починал. Сантяго се разплаква безутешно, а Демиан прикрива радостта си.


Съвсем случайно, Сара открива сред вещите си едно писмо, написано от Лусия и остава без думи след като го прочита. Въпреки че е много рано сутринта, тя отива в дома на Леонардо и му дава писмото. Саря му съобщава, че е баща на Алонсо, младежът е плод на тяхната любов. В началото, скулпторът отказва да го повярва, но ръчно написаното писмо го убеждава в това.

Източник: http://www.telenovella-bg.com/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара