Премиерите за март по FOX

Motion Picture © 2015 Bluebush Productions, LLC. All rights reserved.
Представяме ви акцентите в програмата на FOX за месец март 2016 г.


Касъл – Сезон 8
Завръща се с нови епизоди на 1 март, всеки вторник от 22:00
Премиера за България

Ричард Касъл е прочут автор на криминални романи, който работи в полицейското управление на Ню Йорк. Писателят е част от разследващия екип и партньор на детектив Кейт Бекет. Двамата разкриват странни убийства в Ню Йорк. А професионалните им отношения се превръщат в любовни. Решението да станат семейство не закъснява.

В предишните епизоди видяхме как Ричард изчезна от собствената си сватба с Кейт. Беше в неизвестност два месеца. А когато се завърна се оказа, че не помни нищо от този период. В новите епизоди от осми сезон ще видим как тези събития се отразяват на брака му. А междувременно ще разберем дали любимата му ще остане в полицейското управление или ще влезе в политиката.

Освен с драматични моменти, интригуващи разследвания и комични ситуации, актуалните серии ни срещат с умната бивша следователка от Скотланд Ярд и настоящ специалист в областта на охраната Хейли. За да постигне целите си, тя няма да се спре пред нищо.  

С участието на:
Нейтън Филиън като Ричард Касъл
Стана Катич като Кейт Бекет
Тамала Джоунс като Лейни Париш
Джон Уертас като Хавиер Еспосито
Сюзън Съливан като Марта Роджърс
Токс Олагундой като Хейли


Кости - Сезон 6
От 9 март, вторник-петък от 22:55
Премиера за канала

Д-р Темперънс Бренън и Сийли Буут са непобедим тандем в криминалния отдел на вашингтонския институт „Джефърсън“. Тя е най-добрият съдебен антрополог и изследовател на човешки останки в САЩ. Той е перфектният ФБР агент. От тяхното професионално партньорство зависи изхода на десетки съдебни дела.

Работейки заедно ден след ден, двамата се сближават. Специален агент Буут започва да изпитва все по-силни чувства към на д-р Бренън, но не получава взаимност и решава да се оттегли. В емоционалния край на предишния сезон Сийли замина за Афганистан, за да обучава войници. А Темперънс се отправи към екзотичен остров, за да търси кости от предци на хомо сапиенс.

В шести сезон екипът отново се събира, за да помогне на закъсал колега. Професионалистите застават зад гърба на Камил Сароян - брилянтната федерална патоложка, която дразни правителството с прекалената си откровеност и така рискува кариерата си. И й помагат да разреши мистерията около смъртта на дете, за да запази работата си.
Междувременно Буут прави още едно признание пред Бренън. А именно, че е открил нов обект на чувствата си – привлекателна военна кореспондентка.

С участието на:
Емили Дешанел като д-р Темперънс Бренън
Дейвид Бореанас като специален агент Сийли Буут
Ти Джей Тайн като д-р  Джак Ходжинс
Микаела Конлин като Анджела Монтенегро
Тамара Тейлър като д-р Камил Сароян
Джон Франсис Дейли като д-р Ланс Суийтс


Не си мой тип – сезон 2
От 23 март, понеделник-четвъртък от 23:55
Премиера за България 

Нарцистичният, безразсъден и саморазрушителен Джими има бурна, но неангажираща връзка с неконтролируемата Гретхен. След като тя опожарява апартамента си по невнимание, двамата са принудени да заживеят заедно. Идеята да се съберат под един покрив обаче ги ужасява - как ще се понасят един друг, при положение, че едвам понасят самите себе си?
„Не си мой тип“ е модерна история за любовта и щастието, разказана от двама души, които нямат никакъв опит с тези чувства. От тази романтична комедия с мрачен привкус ще научите всичко за връзките, страховете, разбитите сърца, добрата храна, секса и приятелството. И ще се убедите, че най-ужасните хора често се превръщат в най-добри партньори.
Създател, сценарист и изпълнителен продуцент на тв поредицата е Стивън Фолк.


С участието на:
Крис Гере като Джими Шайв-Овърли
Ая Кеш като Гретхен Кътлър
Десмин Борхес като Едгар Кинтеро
Кетър Донъхю като Линдзи Джилиън

4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. А , сериала ,Рьш , имали , продьржение , як , сериал , е ,Поздрави,

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,
    този сериал има само един сезон, а телевизията която стои зад неговото излъчване USA Network обяви, че няма да има продължение.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ,се радвам че ,Фокс .Фокс Крайм и Фокс лайф изльчват яки,и интресни сериали ,Поздрави,

    ОтговорИзтриване
  4. Тези Канали ,Който не дават ,Турски сериали ,Фокс крайм Фокс лайф фокс Диема Кино нова са ,Супер ,И ,Добре че има ,Тькива Канали ,Браво на ,Тях Поздрави,

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара