Най-новото риалити по Нова „Шеф под прикритие” стартира с отлични резултати

Пилотният епизод на премиерния за България формат „Шеф под прикритие” стартира изключително успешно.
Предаването привлече 34% от зрителите сред активното население (18-49 г.), което е с една трета повече зрители спрямо втората медия (дял – 25.5%), в часовия слот 20:57-21:56 ч. Още по-категоричен е успехът на първия епизод сред градското население, където предаването достигна до 37.5% (18-49 г. градско) – с над 15 пункта повече зрители спрямо втората медия (дял – 21.8%).

Това е поредният успех на медията, която бе категоричният избор на зрителите за цялата 2015 година (18-49 г.).

Тази вечер шефът на Walltopia, една от най-популярните фирми за производство на стени за катерене, влиза под прикритие в своята компания.

В желанието си да възстанови връзката си с компанията и да види производствените процеси, Ивайло Пенчев ще се превъплъти в Пенко. Най-новият служител на Walltopia ще трябва да се научи на тънкостите в заваряването и леярството и да работи рамо до рамо със служители, за които дори не е предполагал, че работят в неговата компания.

Как ще се отрази смяната на работното място на шефа на Walltopia и на какви драматични обрати ще стане свидетел той в своята фирма – ще разберем тази вечер по Нова точно в 21.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара