Евтим Милошев за „Откраднат живот” плюс ексклузивни кадри

Най-новият български сериал „Откраднат живот”, който започва през март в ефира на Нова, е голяма отговорност и мисия за екипа – това заяви в „Здравей, България” продуцентът от Dream Team Евтим Милошев.
Той подчерта, че за първи път в България се реализира сериал на лекарска тематика и изрази надежда „Откраднат живот” да събуди интереса на зрителите, телевизиите и продуцентите към качествените продукции. „Това е български сериал, създаден от българи за българи”, отбеляза още продуцентът.

Сюжетът на „Откраднат живот” разказва лични истории, които се развиват в болница. „Тази тема винаги вълнува зрителя, защото представя много особена професия и неслучайно лекарите полагат Хипократова клетва”, обясни Евтим Милошев. Разказвайки за новия български сериал, той направи сравнение с хитови продукции като „Спешно отделение”, „Доктор Хаус”, „Анатомията на Грей”, „Болница на края на града”. „Здравето и животът са единственото, на което ние, хората, не можем да въздействаме – не можем да го продаваме, не можем да го купуваме, не можем да го разменяме”, обясни Милошев.

В сериала „Откраднат живот” участват както български звезди и утвърдени имена, така и млади и красиви актьори. Първите обявени досега имена от актьорския състав са на Стоян Алексиев, Александър Алексиев и Димо Алексиев.

„Пред нас като екип стои голяма отговорност, защото в този проект зад гърба ни стоят Нова телевизия като медия, Киноцентърът „Ню Бояна филм” като среда и Александровска болница като консултант”, обясни продуцентът. Евтим Милошев обеща на зрителите цял сезон с епизодите на сериала, създаден като кино за телевизия.

Екслузивни кадри от първия епизод на „Откраднат живот” вижте във видеото от „Здравей, България”.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Супер ,най после ,Нещо интресено ,За Гледане ,Много се радвам че ,Започва ,Този сериал Който ще бьде стопати интресен от ,Турската сапунка по ,Бтв ,Откраднат ,Живот ,ще е доста интресен сериал ,Поздрави

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара