Премиера по Нова: „Джак и Джил”

Животът на холивудската звезда Адам Сандлър ще бъде превърнат в ад от неговата сестра-близначка в премиерната за българския ефир комедия „Джак и Джил” днес в 20.00 ч. по Нова.
В осмата си съвместна лента с режисьора Денис Дюган Сандлър отново доказва своя талант, като влиза в две роли на двамата главни герои близнаци. Адам е и в основата на историята на филма и написва сценария заедно със Стив Корен, вплитайки в сюжета невероятното си чувство за хумор.

Адам Сандлър влиза в ролята на Джак - нормален семеен мъж, на когото му се налага да се справи със своята нахална сестра-близначка Джил (в ролята отново e Сандлър). Когато тя пристига на гости за Деня на благодарността, Джак прави всичко възможно да й попречи, за да не развали празника. Но нещата стават още по-неконтролируеми, когато Джил отказва да си тръгне и решава да заживее с Джак и неговото семейство. Сред останалите звезди в лентата са Кейти Холмс, която влиза в ролята на съпруга на Джак, и Ал Пачино, който е неустоимият ухажор на Джил.

Как ще завърши семейната война между брат и сестра, ще разберете в премиерната за българския ефир комедия „Джак и Джил” днес в 20.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара