Християна Лоизу е новият X Factor на България

Християна Лоизу е новият X Factor на България.
В оспорвана музикална битка с Кристиан Костов, харизматичната дама от Кипър завоюва първото място в музикално шоу № 1 в света. „Тази победа е ваша! Благодаря ви за подкрепата!“ – с тези думи Християна сподели огромната си емоция с публиката. Освен възможността за професионална музикална кариера, дамата с чуждестранен произход получи и сумата от 50 000 лева, която да инвестира в своето бъдеще. „Християна е любимка в нашето семейство“, разказа Наско от Б.Т.Р., минути преди одухотворяващото им дуетно изпълнение на Time to say goodbye. Песента не само позволи на Християна, която учи оперно пеене, да разгърне своя потенциал, но и провокира журито да сравни представянето със световен концерт, който гледа от първи ред.

Талантливият Кристиан докосна всяко сърце в залата с песента на Любе „Позови меня“, а малко по-късно достигна кулминацията с взривяващо изпълнение в компaнията на Васил Найденов. „Кристиан е има изключителен потенциал! Сцената го обича!“, категорична беше голямата звезда, която предвещава бляскаво бъдеще за младия талант.

 „С музиката можеш да стигнеш до края на света!“ - така Люси обобщи присъствието на най-темпераментната участничка в четвърти сезон на X Factor – Дарина Йотова. Момичето, което извървя дълъг път, но не промени емоционалната си натура, обра овациите в дуетно парче с Любо Киров.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара