Васил Найденов, Любо Киров и Наско от Б.Т.Р. сред специалните гости на финала на X Factor довечера

Васил Найденов, Любо Киров и фронтменът на Б.Т.Р. – Атанас Пенев, ще бъдат сред специалните гости на големия финал на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова.
Четвъртият сезон ще завърши с култови парчета, изпълнени от най-големите български поп и рок изпълнители, които не само ще разтърсят публиката, но и ще вдъхнат кураж на тримата финалисти в дългоочаквания момент. Впечатляващият финал няма да изневери на традицията, представяйки на феновете много изненади и спиращи дъха изпълнения, чиито главни герои са Кристиан, Дарина и Християна. „Не се страхуваме от голямата сцена – затова сме тук!“, заявиха категорично любимците на България в „Събуди се”, добавяйки, че са готови да дадат най-доброто от себе си в името на голямата битка и мечтаната победа. Победителят в X Factor ще получи възможност за истинска музикална кариера и ще спечели наградата от 50 000 лева, която да инвестира в своето бъдеще.

В кулминацията на своя четвърти сезон X Factor ще събере тримата победители от предишните сезони, които вече са сред любимите звезди на България – Рафи, Жана Бергендорф и Славин. Тримата талантливи изпълнители ще изпеят общо парче, споделяйки глас, амбиция и харизма – качества, които ги превърнаха в победители в предишните издания на музикално шоу №1 в света.

Какви изненади ще поднесе финалът на шоуто на финалисти и фенове? Кой ще се превърне в новия X Factor на България? Предстои да разберем тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара