Премиерите за февруари по FOX

Гледайте първо по FOX през февруари премиерни за България сериали.


Живите мъртви - Сезон 6, втора част 
От 15 февруари, всеки понеделник 23:00
премиера за България 

Продължението на шести сезон ни показва застрашената от много посоки Александрия. Жители й са прегърнали суровия, безмилостен стил на живот, докато Рик и неговите хора са отстъпили от самоцелното насилие и прагматизъм. Групата му обаче тепърва ще трябва да се бори не просто да оцелее, а да запази своя дом. И ще го защитава на всяка цена, срещу всяка заплаха. Дори когато тя идва отвътре.

С участието на:
Андрю Линкълн като Рик
Норман Рийдъс като Дарил
Стивън Юн като Глен
Лени Джеймс като Морган
Чандлър Ригс като Карл
Лорън Коън като Маги


Американска криминална история: Народът срещу О Джей Симпсън
От 3 февруари, всяка сряда от 22:00
премиера за България 

Кой не е чувал за О Джей Симпсън - футболната звезда и може би най-прочут обвиняем в американската история? Навремето той беше изправен пред съда за убийството на бившата му съпруга Никол Браун и на приятеля й Роналд Голдман. А делото срещу него се превърна в сапунена опера.
Сериалът е базиран на книгата The Run of His Life: The People v. O.J на Джефри Тобин и изследва сложния, задкулисен и често хаотичен съдебен свят. Ще видите как комбинацията от прокурорска самонадеяност, адвокатска проницателност  и полицейски грешки определят изхода на делото.
Сериалът разчита на изцяло звезден каст. В ролята на О Джей влиза Куба Гудинг джуниър. Сара Полсън се превъплъщава в прокурора, а Джон Траволта и Дейвид Шуимър - адвокатите.

С участието на:
Стърлинг K. Браун като Кристофър Дардън
Кенет Чой като Ланс Ито
Куба Гудинг Джуниър като О Джей Симпсън
Сара Полсън като Марша Кларк
Дейвид Шуимър като Робърт Кардашиан
Джон Траволта като Робърт Шапиро



Зловеща семейна история: Хотел - пети сезон
От 15 февруари, понеделник-четвъртък 23:55
Премиера за България 

В центъра на петия, най-мрачен сезон от популярната хорър-поредица, е загадъчният хотел „Кортез“ в Лос Анжелис. Мястото е любезен домакин на странното и необяснимото. А неговата богата собственичка е графиня Елизабет, която страда от „древен кръвен вирус”, т.е. е вампир. В ролята влиза попзвездата Лейди Гага. А в образите на останалите герои са актьори, познати от предишните части на „Зловеща семейна история“. Сериалът е създаден от Райън Мърфи и Брад Фалчук, и е носител на „Еми“ и „Златен глобус“.

С участието на:
Лейди Гага като Графинята
Анджела Басет като Рамона Роял
Кати Бейтс като Айрис
Сара Полсън като Сали
Еван Питърс като Джеймс Марч
Мат Бомър като Донован
Денис О’Хеър  като Лиз Тейлър
Уес Бентли като Джон Лоу
Клои Севини  като Алекс Лоу


Сирени - втори сезон
От 3 февруари, понеделник-петък 16:00
премиера за България 

Вече познавате едни от най-добрите парамедици в Чикаго, които виртуозно управляват своята линейка през ежедневните абсурди. Вторият сезон на комедията отново ще ви срещне с компетентния в работата си, но безпомощен в отношенията си с жените Джон; с откровения до болка, самоуверен гей Ханк (Кевин Даниелс); и с нетърпеливия, вечно припрян Брайън (Кевин Бигли). Объркани, самодоволни, често саморазрушителни, тримата се лутат из личите си драми, но пък успяват да спасят всеки, който потърси помощта им. Сред гост звездите в новите епизоди ще видите Лени Кларк, Нора Дън и Джонатан Садовски.
С участието на:
Майкъл Мосли като Джон
Кевин Даниелс като Ханк
Кевин Бигли като Брайън
Джесика Макнами като Тереза
Бил Нън като Касиус Клей

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара