Григор Димитров довършва започнатото тази нощ по F+

След като по-рано днес двубоят на най-добрият български тенисист Григор Димитров срещу Александър Долгополов беше прекъснат от дъжда в Сидни предстои неговото доиграване.


Програмата в петъчния ден на "Кен Розуел Арина" стартира с мача между Бърнард Томич и Теймураз Габашвили в 01:30 по F+. Веднага след него се предвижда да започне и мачът на българина срещу Долгополов вероятно около 03:00 часа българско време. Григор има аванс в резултата и е на два гейма от победата - 4:6, 6:3, 4:2 в полза на българина и предстоящ сервис на украинеца.

След мача на Гришо F+ ще излъчи и срещата от женската схема на турнира между Симона Халеп и Светлана Кузнецова, утре сутрин вероятно след 05:00 часа започва мача между победителите от двойките Томич - Габашвили и Троицки - Маю вече по Sport+ HD. Sport+ HD продължава тенис програмата си в 10:30 с мача между победителките от двойките Халеп - Кузнецова и Бенчич - Пуиг.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара