Diema Extra подарява шест телевизора на истински фенове

Шест телевизора очакват феновете на спорта в новата игра на Diema Extra.
За да се включат в томболата за голямата награда, всяка седмица зрителите ще трябва да отговорят на специалните въпроси за шампиони, свързани с най-актуалните спортни събития. Oтговорите ще могат да открият в ефира на каналите, част от пакета Diema Extra – Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD.

За да се превърнеш в истински шампион, влез на Facebook страницата на Diema Extra и следи седмичните предизвикателства до края на месец февруари. Следи случващото се на екрана и отговаряй правилно на въпросите през следващите седмици. Всяка седмица може да се окажеш един от щастливците в шампионата, a всеки верен отговор в играта увеличава шанса ти да спечелиш една от шестте страхотни награди – 40-инчов телевизор.

Въпросите, част от „Шампионатът на Diema Extra”, ще бъдат публикувани във Facebook всяка седмица. Играй и спечели тук. Разбери повече за това как да гледаш най-богатото и разнообразно спортно съдържание в HD качество и общо три спортни HD канала – Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD и Trace Sport Stars на уебсайта на Diema Extra.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара