Акцентите по Cartoon Network и Boomerang за месец февруари

Предлагаме ви акцентите на Cartoon Network и Boomerang за следващият месец.


DREAMWORKS – ДРАКОНИ: ОТВЪД ХОРИЗОНТА
Премиера: понеделник, 22 февруари в 15.30 ч.
Всеки делник от 15.30 ч.  

НОВ СЕЗОН

Научи тайните на Драконовото око и опознай повече дракони, отколкото някога си си представял че съществуват, докато Хълцук, Беззъб и ездачите на дракони порят небесната шир към хоризонта.

Хълцук и Беззъб изследват свят, за който само са предполагали че съществува отвъд пределите на Бърк.

Ездачите на дракони откриват мистериозното Драконово око, което крие древни тайни и може да ги отведе до нови земи, населявани от непознати до момента дракони. Нашите герои са преследвани от безмилостни ловци на дракони, които не биха се спрели пред нищо в името на силата, която могат да получат.

НЕКСО РИЦАРИ
Премиера: събота, 20 февруари в 07.00 ч.
Събота и неделя в 07.00 ч.

НОВО ПРЕДАВАНЕ

Кое дете не харесва истории в които има замъци, рицарски брони и катапулти? А сега си представете и рицар, чийто щит се превръща в летяща дъска и принцеса в рицарска броня, която живее в замък на релси. Новата поредица „Нексо рицари” комбинира най-интересното от миналите епохи и модерното бъдеще, за да пресъздаде приключенията на своите герои.


СУПЕР НОВОБРАНЦИ
Премиера: понеделник, 1 февруари в 18.30 ч.
Всеки делник от 18.30 ч.

НОВО ПРЕДАВАНЕ

„Супер новобранци” е история, в която обикновени деца придобиват удивителни сили, за които всички ние мечтаем. Например, да предусещаме кога в училище ще ни дадат изненадващ тест!
Четирима съученици от средните класове се отправят на приключение, което включва по едно бойно топче за всеки от тях и задачата да опазват света от много опасен извънземен вирус.

BUGS! A LOONEY TUNES PROD.
Премиера: събота, 26 декември в 12.30 ч.
Всяка събота и неделя в 12.30 ч.


НОВО ПРЕДАВАНЕ

Забавният, смел и пакостлив Бъгс Бъни, когото обожаваш е отново тук!
Но за разлика от преди, този път Бъгс ще ни покаже своята модерна страна в съвременни ситуации с нови приятели и недоброжелатели.
Думата, която го описва най-добре е спонтанност, защото никой никога не знае къде ще те отведе заешката дупка, ако тръгнеш по нея. Той никога не започва свада, но винаги излиза от такава с увереност и чувство за хумор.



НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ В ЕФИРА НА BOOMERANG
Премиера: понеделник, 8 февруари в 13.45 ч.
Всеки ден в 13.45 ч.


СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА

През февруари празнуваме приятелството в специална програма, в която Том и Джери, Скуби-у и Мистър Бийн са специални гости.
Всички те обичат приключенията и белѝте, но най-вече обичат да си почиват или похапват.
Поканен си на необикновената нии излючително смеша и забавна специална програма на Boomerang.



MR. BEAN
    Премиера: понеделник, 7 декември в 16.30 ч.

      Всeки делник в 16.30 ч.

НОВИ ЕПИЗОДИ

Животът предлага предизвикателства безспир на Мистър Бийн, който макар и голям мъж, изпитва затруднения при изпълнение и на най-рутинните дейности. Мистър Бийн сее неуредици навсякъде, където отиде. За щастие, има неизчерпаем източник на оригинални идеи, които му помагат да реши всеки проблем по неочакван за всички начин.
 
***Моля, отбележете, че са възможни промени в ТВ програмата и Акцентите за месеца!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара