Тази вечер в "Досиетата Х"

Вторник, 26 януари 2016
22:00 часа, първо FOX
„Моята борба“
Джоел Макхейл и Анет Махендру
Премиерен епизод (част 1)

„Досиетата Х“ бяха затворени преди тринадесет години, но днес отново можем да надникнем в тях. Сериалът се завръща с нови, разтърсващи епизоди, истинско предизвикателство за ума.
С Фокс Мълдър (в ролята Дейвид Духовни) и Дейна Скъли (Джилиън Андерсън) се свързва популярен тв водещ и любител на теориите на конспирацията на име Тад О‘Мали (гост-звездата Джоел Макхейл). Причината да ги потърси: убеден е, че е разкрил голям правителствен заговор.
Въпреки че  Мълдър и Скъли вече не работят в секция „Досиета Х“, той иска да ги ангажира с един странен случай. За да се добере до тях използва помощта на заместник-директора Уолтър Скинър (Мич Пиледжи). След което ги запознава със Света (гост-звездата Анет Махендру). Тя твърди, че е била отвлечена от извънземни.
Споделената от нея информация шокира Мълдър. И променя всичко, в което някога е вярвал - и за извънземните, и за ролята на правителството в прикриването на фактите около тях.

Вторник, 26 януари 2016
22:55 часа, първо по FOX
„Мутацията на предците“
Дъг Савант, Джонатан Уайтсел, Ребека Уисоцки, Крис Логан, Омари Нютон, Николай Витчл, Алисън Уандзура, Арон Дъглас, Вик Сахей, Райън Робинс, Кристин Уилъс Кейси Рол, Крейг Марч
Премиерен епизод (част 2)

Мълдър и Скъли са изправени пред загадъчно самоубийство на учен. В хода на разследването разбират, че решението му да сложи край на живота си може би е предизвикано от непозната сила. Двамата откриват тайна лаборатория за екстремни генетични експерименти, която съществува от десетилетия. В нея се създават опасни същества с огромни възможности, които таят гняв и имат непредсказуем характер.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара