Премиера по Нова: „Самотният рейнджър”

Джони Деп и Арми  Хамър съживяват две емблематични икони на американската култура в премиерната за българския ефир приключенска екшън-комедия „Самотният рейнджър” днес от  20.00 ч. по Нова.
Номинираната за две статуетки „Оскар” лента на Гор Вербински разказва историята на двамата прочути герои на Джордж Трендъл, които завладяват въображението на американците от 30-те години на 20 век в поредица от радио пиеси, комикси и телевизионни сериали. Гор Вербински обединява усилия с Джони Деп и продуцента Джери Брукхаймер отново след „Карибски пирати”, за да разкаже вълнуващата история за прочутия маскиран герой и Дивия Запад с присъщото само на тях чувство за хумор.

Сюжетът преплита съдбите на току-що завърналия се в родния Тексас адвокат Джон Рийд (Арми  Хамър) и индианецът Тонто (Джони Деп), а това изглежда като сблъсък на два коренно различни свята. Въпреки неловкото начало и големите различия помежду им, двамата съвсем скоро се оказват заедно в битката за справедливост и борбата срещу злото в Дивия Запад.

Дали двамата ще успеят да се преборят със своите врагове, ще разберете в премиерната за българския ефир приключенска екшън-комедия „Самотният рейнджър” днес от  20.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара