Нов 6 сезон на „Паднала от небето” стартира на 3 февруари в ефира на bTV Lady

На 3 февруари в 00:00 часа в ефира на bTV Lady ще стартира новият премиерен шести сезон на  хитовата комедийна драма „Паднала от небето”  (Drop Dead Diva).
Зрителите ще могат да проследят повторенията на епизодите всеки делничен ден от 13:30 часа.

Младата и сексапилна, но повърхностна блондинка Деб Добкинс загива при автомобилна катастрофа. След смъртта си обаче, тя не попада нито в Рая, нито в Ада, а е върната на земята от пазителя на портите Фред. Освен това Деб се връща към живота не в красивото си тяло, а в това на току-що загиналата, пълна, интелигентна и трудолюбива юристка Джейн Бингъм. Тя запазва всички спомени от досегашния си живот, но получава и ценните познания на адвокатката. Не стига, че трябва да се мъчи с това ново тяло, но я чакат и съдебните дела, които е водила Джейн. Нещата се усложняват още повече, когато бившето й гадже Грейсън Кент започва работа в същата юридическа фирма... Въпреки първоначалния си ужас, Деб започва да открива значението на вътрешната красота, докато преосмисля миналото си, научавайки повече за предишния живот на наследеното си тяло и как Джейн е била третирана, когато е била жива.

Главни герои:
Джейн Бингъм  – Джейн Бингъм е пълна, но брилянтна юристка, в чието тяло се крие духа на сексапилен модел (Деб Добкинс).
Грейсън Кент – След внезапната смъртта на своята приятелка Деб, Грейсън започва работа в юридическата фирма, именно където работи и Джейн. Дали той ще се влюби в Джейн, въпреки че не знае, че душата на Деб е в нея..
Стейси Барет – Стейси е най-добрата приятелка и съквартиранта на Джейн. Тя е и единственият човек от стария живот на Деб, който знае, че тя сега обитава тялото на пълната адвокатка Джейн. Бившият модел и актриса започва и нова професия, след като изобретява нов десерт – половин торта/ половин пай.
Ким Касуел – Ким Касуел е адвокат, чието желание е да стане партньор в юридическата кантора и е оставил малко време за своите приятели. Докато е трябвало да работи с истинската Джейн, различията в техните стилове често ги поставят в противоречие. След връзката си с адвоката, партньор, Джей Паркър, Ким научава, че е бременна.. но дали Паркър ще бъде до нея в отглеждането на тяхното дете?

В ролите зрителите на bTV Lady ще видят Джексън Хърст, Кейт Ливери, Ейприл Бълби, Джош Стамберг, Бруки Елиът и др. Сценарист на "Drop Dead Diva" е Джош Берман.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара