2016 по Нова: Любимите предавания и нов сериал тази пролет (ВИДЕО)

Нова телевизия е най-гледаният телевизионен канал в България за 2015 година.
Медията не само затвърди лидерската си позиция, но и увеличи значително дела на зрителската си аудитория сред активното население с цели 19%, спрямо предишната година.

От голямата сцена до кухнята на звездите и още много, заради което ще си струва да сядаме пред малкия екран…

„За всеки един от месеците през 2016 година работим върху нови, интересни предложения за зрителите. Считаме, че ще останем верни на това да ги забавляваме в  развлекателния бранш, а също така и да останем предпочитан канал за новини и актуални предавания”, заяви Вики Политова, главен оперативен директор на „Нова броудкастинг груп". 

И за български сериали, защото голямото завръщане ще е именно по Нова с най-новия български сериал „Откраднат живот". 

„Той е на медицинска тематика, основната история наистина е много вълнуваща и смятам, че ще докосне много сърца”, обясни Вики Политова.  

„Тази година пролетният ни сезон е по-силен от всякога. Това е най-голямата инвестиция, която някога сме правили и се надяваме, че ще ви хареса”, заяви Дидие Щосел, главен изпълнителен директор на "Нова броудкастинг груп".

„Трябва да благодарим на зрителите на Нова телевизия за това, че са верни, предани и ни подкрепят през всичките тези години. Обещаваме, че няма да ги разочароваме и им предстои много вълнуваща 2016 година в ефира на Нова телевизия!”, допълни Вики Политова. 


3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Смятам ,че Нова ,Тв , е много интресен ,Канал изльчва , яки,Сериала , а от 8 Март ,Започва ,Супер , Сериала ,Откраднат Живот ,Този сериал ще бьде доста интресен ,И Ще Гледам ,Брагодаря на Нова Тв за прекрасните Филми Всеки уикенд ,Но само Едно да пускат ,Повече Американски сериали ,Който са доста интресен ,И яки ,Поздрави

    ОтговорИзтриване
  2. И Нова Тв , да ,Изльчат и сериала , Накрай ,Света ,Този сериал е много интресен ,Много ги Моля да изльчат този вьлнуващ ,Сериал ако не те Поне Диема ,Да изльчат ,Този сериал ,Уникален , е Поздрави

    ОтговорИзтриване
  3. Моето ,Мнение ,че ,Телевизиите ,трябва да ,Дават Италиански Немски Френски Испански ,Мексикански ,Сериали ,и Бьлгарски ,Сериали Така ще е най добре , да Гледаме повече яки и интресни сериали ,Поздрави,

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара