Акценти и премиерите през февруари 2016 по CBS Reality

Предлагаме ви акцентите и премиерите по канала CBS Reality за месец февруари 2016.


Джигитите отвръщат на удара (Сезони 1 - 3)

ДВОЕН ЕПИЗОД: Всеки делничен ден в 13:15 и 20:20 от 8-ми до 19-ти февруари

С повторение накуп през уикендите в 17:00 от 20-ти февруари

Шофьорите с актове за превишена скорост, забранени завои и други нарушения, които решат да оспорят акта, могат да потърсят правата си в съда. Ако служителят не се яви, те могат да използват доказателства, като схеми, снимки и свидетели, за да докажат, че актът е неоснователен. Съдията или потвърждава акта и ги глобява, или анулира акта.

Какъв ще бъде резултатът?

Хладнокръвно (Сезон 2)

Всяка делнична вечер в 22:00 и 01:50 от 8-ми до 24-ти февруари

С повторение през уикендите ДВОЕН ЕПИЗОД в 00:30

Млада жена е изнасилена, прободена с нож и оставена да умре в изоставена детска градина. Изтъкнат активист на движението за борба с престъпността от Вашингтон е заклан в мазето си. Самотно живееща възрастна жена е открита в локва кръв в разпръснатия си на части, обрасъл с бурени имот…

Извършено е убийство… Но, с натрупването на доказателствата, нараства и объркването. „Хладнокръвно“ (сезон 2) се завръща на сцената на престъпленията, за да ви даде възможност сами да разследвате доказателствата. Ще успеете ли да сглобите фактите и в крайна сметка, да разрешите случаите?

Съчетаващ напрежението на мистерията с дълбокото преживяване на истинската криминална драма, „Хладнокръвно“ (сезон 2) представя версии на това, което може да се е случило и възпроизвежда събитията от различна гледна точка при всяка поява на нови доказателства.

Ще успее ли съдебната наука да разкрие истината?


Съдия Джуди (Сезон 12)

ДВОЕН ЕПИЗОД Всеки делничен ден в 21:10 от 22-ри февруари с продължение през следващия месец


Със своята прямота, твърда решимост и хапливо остроумие съдия Джуди Шиндлин преоткри със собствени сили съдебния жанр и в хода на този процес се превърна в уникално явление на попкултурата.


Потомствена бивша съдийка от щата Ню Йорк, известна със способността си да пресича всеки спор и да стигне до същността на разглеждания емоционален въпрос, Съдия Джуди служи като истински морален компас за хората, които имат нужда от помощ, решителност и известно количество здрав разум в своя често пъти объркан живот. Целта на съдия Джуди е да остави трайно и заслужено впечатление, което да обезкуражи нарушителите и да помогне за съвземането на семействата, станали жертва на несправедливост.


Подражателите са много, но оригиналът е само един и това е съдия Джуди!


Следователят: Кой уби сем. Крю?

Четвъртък, 25-ти февруари, в 22:00

Този документален филм – дело на сенариста и режисьора Брайън Брус, отразява известен случай на убийство в Нова Зеландия, с идеята да хвърли нова светлина върху произшествието. В нощта на 17ти юни 1970 година, съпрузите-фермери Жанет и Харви Крю са убити в дома си в Пукекауа. В две последователни съдебни изслушвания съдиите чуват как Артър Алън Томас, воден от ревност, е шофирал през бурната нощ, застрелял е двойката със своята 22-калиброва пушка, завързал е телата им с оградна тел и ги е потопил в придошлата река Уейкато. Той е осъден и от двамата съдии.


Девет години по-късно Томас е помилван, след като Кралска комисия установява, че за да предизвикат осъждането му, двама детективи – инспектор детектив Брус Хътън и сержант детектив Лен Джонсън, са подхвърлили гилза, изстреляна от пушката на Томас, в градината на семество Крю, но съдът е пропуснал да провери това обвинение.


Още през този месец:

Камера за спешни случаи (Сезон 1)
Всеки делничен ден в 13:15 и 20:20 от 29-ти февруари с продължение през следващия месец

С повторение през уикендите в 18:40

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара