„Семейни войни” се завръща с нов сезон и нови правила – от 1 февруари по Нова (ВИДЕО)

С нов сезон и нови правила се завръща обичаната телевизионна игра „Семейни войни” този понеделник в ефира на Нова – това разказаха в  „Събуди се” водещият Цветомир Иванов и продуцентът Румен Луканов.
От 1 февруари, всеки делничен ден от 18.00 ч., зрителите ще споделят с участниците техните вълнения в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека.

Според регламента всеки отбор се състои от петима участници, като трима от тях задължително трябва да са семейство. Ако в предишните издания победителите са имали възможност да спечелят предметни награди, то сега печалбите са само финансови. В едно предаване едно семейство може да спечели до 12 000 лева, подчерта водещият Цветомир Иванов. „Страшен купон е, идват много семейства с положителна емоция и желание да се забавляват”, разказа още той.

„Играта е предимно за настроение. Семействата, които се записват за кастинг, идват не толкова заради наградите, а за да се забавляват и да се посмеят”, обясни продуцентът Румен Луканов. Той подчерта, че водещият, когото често наричат Цецо Усмивката, провокира забавление и се получава страхотна атмосфера в студиото на предаването.

Вижте във видеото какво още разказаха Румен Луканов и Цветомир Иванов.

Не пропускайте телевизионната игра „Семейни войни” – от 1 февруари, всеки делничен ден, от 18.00 ч. по Нова.


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара